2016/2017

Našliapaný Little Joe

Sobotné popoludnie strávené v OC Cassovia sa nieslo v znamení šliapacích kár, maľovania na tvár, tvorivých dielní a skákacej trampolíny. To všetko počas podujatia "Našliapaný Little Joe", ktoré začalo vynikajúcou spoluprácu medzi sliapaciekary.sk, Little Joe, ZŠ Hroncova, Berg, OC Cassovia a autoškoly Karima. Už teraz sa môžete tešiť na ďalšie podujatia.   

Malý predškolák vo veľkej škole - III. stretnutie

Dnes sa prišlo zahrať na školáka takmer 40 predškolákov, ktorí od septembra zasadnú do našich školských lavíc. 🙂 🙂 🙂
Hodina informatiky, výtvarnej výchovy a hudobnej výchovy bola s ich budúcimi pani učiteľkami skvelá. 😉 🙂

A v závere na nich čakalo aj malé prekvapko.... balóny 😉 a dokonca modelovacie. 🙂

ZŠ Hroncova... škola plná prekvapení

Láska ide cez žalúdok

Rybky z I.B si "vychutnali" Valentína svojsky. Značka: Valentín, I.B, rybky, palacinky, desiata, láska ide cez žalúdok. 😀 🙂 🙂

Metodický deň 2017

Dnes sa na našej škole vzdelávali učiteľky primárneho vzdelávania a vychovávateľky školských klubov detí z košických základných škôl. Uskutočnil sa tradičný metodický deň, tentokrát boli témou tvorivé techniky. Lektorky Mgr. Marianna Dócziová a Mgr. Martina Gliganičová pripravili skvelé tvorivé predpoludnie.

Prepadovka z Bubbleology

V piatok 27. januára nás prepadli z Bubbleology, aby sme si vychutnali ich skvelé nápoje. Ďakujeme.

Svetový DEŇ TEPLÁKOV 2017

Svetový DEŇ TEPLÁKOV... bol svetový!
Dnes prišlo do školy až 92% žiakov v teplákoch.
Triedy, v ktorých všetci žiaci prišli v teplákoch a získavajú titul NAJTEPLÁKOVEJŠIA TRIEDA sú:
I.B - rybky
III.A
IV.A
VI.A
VII.A
Blahoželáme

6. reprezentačný ples školy

21. januára 2017 sa v Agentúre GES uskutočnil už 6. reprezentačný ples zamestnancov, rodičov a priateľov Základnej školy, Hroncova 23 v Košiciach. O skvelú zábavu sa postarali DJ Ivan Baran a Demeter music. V tombole bolo viac ako 30 cien, ktoré našli svojich nových majiteľov. Tancom ohúrili tanečníci z tanečnej školy Show DS Košice a SZUŠ Boby Brelly a tanečnej skupiny BoBalet. Ďakujeme všetkým, ktorí sa stali súčasťou školského plesu. Už teraz sa tešíme na ten siedmy v poradí. 🙂

Olympiáda v anglickom jazyku 2017 - obvodné kolo

V utorok 17.1.2017 sme na našej škole zorganizovali obvodné kolo olympiády v anglickom jazyku. Prinášame Vám fotografie zo slávnostného otvorenia súťaže pre žiakov obvodu Košice I.

Vianočný mama trh na Hroncovej

2. ročník obľúbeného podujatia "Vianočný mama trh na Hroncovej" sa aj tento rok konal pod záštitou námestníčky primátora mesta Košice Renáty Lenártovej. 

Čajíček u pani riaditeľky - I.B - RYBKY

Aj rybičky privítala vo svojom kráľovstve - v riaditeľni, pani riaditeľka. Bolo to veľmi príjemné stretnutie pri chutnom čajíku... o čítaní, o škole a o zážitkoch.

« 2 z 4 »