2016/2017

Čajíček u pani riaditeľky - I.C - LEVÍČATÁ

Dnes zavítali do riaditeľne i levíčatá z I.C, aby ukázali pani riaditeľke, ako už vedia čítať, porozprávali sa o škole a pochutnali si na čajíku i chutnom závine.

Adventné trhy na Mieri ...so ZŠ Hroncova

Aj tento rok sme boli súčasťou "Adventných trhov na Mieri". Svojím vystúpením potešili divákov i okoloidúcich SOVIČKY (II.A), ŽABKY (II.B) a Nellka Vašková (VII.A). 

Čajíček u pani riaditeľky - I.A LIENKY

Keď svojich prváčikov pozýva pani riaditeľka na čajíček a rozhovory o škole. Dnes prijali pozvanie LIENKY (I.A) so svojou pani učiteľkou Margarétou.

Predškoláci z Boženky na návšteve v I.A

A na všetkých sa už tešíme 1. decembra 2016, keď sa stretneme "Pri kávičke veselo i vážne".

Dejepisná exkurzia Krakov - Osvienčim

"História je učiteľkou života." Aj preto sa naši učitelia dejepisu (pani riaditeľka Dziaková a pán zástupca Fazekaš) rozhodli zorganizovať pre žiakov 7. - 9. ročníka dejepisnú exkurziu. Tentoraz sme sa rozhodli poznávať históriu kráľovského mesta Krakov a udalosti II. svetovej vojny v koncentračných táboroch v Osvienčime. Náročné dejepisné témy sme si odľahčili i nákupmi a upevňovaním priateľstiev.

Návšteva z MŠ Watsonova. Predškoláci v rybičkovej triede - 1.B

A pani učiteľka Marianna Dócziová i jej žiaci dostali aj krásne poďakovanie z Materskej školy na Watsonovej ulici:
Milá pani učiteľka,
dnes ste nám pripravili krásny deň. Vidieť Vašu úprimnú snahu naučiť deti všetko, čo potrebujú vedieť, že ich máte veľmi rada. Aj na deťoch bolo vidieť ich snahu ukázať, čo už vedia, aj to, že Vás majú radi a majú voči Vám prirodzený rešpekt. Sme radi, že majú takú dobrú PANI UČITEĽKU. Ďakujeme za darčeky a už teraz sa tešíme na januárové stretnutie s vami.

"Číta celá Hroncova" v rámci festivalu "Číta celá rodina"

Vzácni hostia: Dado Nagy, Ľudmila Hrdináková, Natália Mazanová, Linda Adamčíková a skvelé čitateľské zážitky i pri našej pani riaditeľke. Aj takto vyzerala čítajúca Hroncova.

« 3 z 4 »